Zakelijke verzekeringen

  • Cybercrime verzekering

  • Risicomanagement op maat

  • Erkend MKB adviseur

  • Gecertificeerd registeradviseur inkomen en verzuim


Tip: Weet u wat de gevolgen zijn van een grote calamiteit, zoals brand?
Niet alleen krijgt u te maken met stilstand van uw bedrijf, maar ook met mogelijke milieuschade.


Tip: Hebt u uw personeelsdossiers op orde?
Denk hierbij aan uw BHV/RI&E


Tip: Controleer uw verzekeringen jaarlijks
Uw situatie kan zomaar veranderen, het is daarom belangrijk om jaarlijks uw verzekeringen te controleren. Zo weet u zeker dat u niet over- maar ook niet onderverzekerd bent.

Remco Zetzema: Erkend MKB adviseur

Zakelijke risico-inventarisatie en evaluatie (Ri&e)

Om een compleet beeld te krijgen welke zakelijke verzekeringen u kunt afsluiten, is het verstandig om een Ri&e uit te voeren. Zo worden de risico’s in beeld gebracht. Risico’s horen bij het ondernemersvak, maar u wilt natuurlijk wel die risico’s zo goed mogelijk afdekken. Niet alleen voor u als ondernemer, maar ook voor de personeelsvoorzieningen en veiligheid. Zo wordt precies duidelijk wat u het beste kunt verzekeren. Ook kunnen wij voor u een passend zakelijk verzekeringspakket samenstellen. Uiteraard 100% onafhankelijk met scherpe premie.
En mocht u schade hebben, dan regelen wij schade-experts en alles wat nodig is. We begeleiden u in het hele proces, zodat u ongestoord kunt doorwerken.

Cybercrime verzekering

Dataverlies, inbraken in computersystemen en netwerken zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers te maken krijgen met cybercrime. Het is daarom steeds belangrijker een cybercrime verzekering af te sluiten die naadloos bij uw bedrijf past. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u goed bent verzekerd tegen de gevolgen van cybercriminaliteit.

Modernisering ziektewet (BEZAVA) en transitievergoedingen

Door de wijzingen in de ziektewet, verandert er veel voor u als ondernemer. Vooral als u flexwerkers en tijdelijke medewerkers in dienst hebt, loopt u het risico op hogere lasten. Daarnaast gaat er vanaf juli 2015 veel veranderen wat betreft de transitievergoedingen bij ontslag. Wij lichten u graag voor en kijken hoe u die risico’s en de kosten kunt beperken.

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.