Zakelijke lening of financiering

  • Advies over zakelijke lening of financiering

  • Financial lease auto

  • Shortlease ZZP’er en MKB

  • Scherp leasetarief

Financiering startende ondernemer en zakelijke lening

Bij het opstarten of doorgroeien van een bedrijf is een goede financiering onmisbaar. Zakelijk financieel advies is maatwerk en vraagt om deskundigheid. Dat weten wij als geen ander, want wij waren ook ooit startende ondernemers. Daarom geven wij u graag advies over een zakelijke lening of financiering. In een gesprek luisteren we naar uw bedrijfsplannen en waar u naar toe wilt groeien. We kijken naar financiële risico’s en denken met u mee.
Zo krijgt u van ons een goed onderbouwd advies, passend bij uw bedrijf.

Leaseauto voor ZZP ’ers

Een auto leasen voor uzelf als ZZP ’er of voor uw medewerkers brengt heel wat vragen met zich mee. Door met u rond de tafel te zitten, kijken we samen welk vorm van autoleasing bij uw bedrijf past. Of dit nou Financial, Operational of shortlease is, wij regelen een scherp leasetarief voor uw leaseauto’s.

Rekening-couranten en financiering

Soms is het handig om een aparte rekening op naam van uw BV te zetten. Het afsluiten van een rekening-courant en financiering van bedrijfspanden doen wij niet zelf, maar besteden wij uit. Wel kunnen we u voorzien van een onafhankelijk financieringsadvies voor uw bedrijf en kunt u bij ons terecht voor vragen.

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.