Verzekeringsadvies voor expat

  • Persoonlijk begeleiding in het buitenland

  • Verzekeringsadvies voor expat

  • Isis-verzekering afsluiten

  • Expatverzekeringen met scherpe premie

Expatverzekeringen: onafhankelijk en persoonlijk advies

Goede begeleiding en een passend verzekeringsadvies is belangrijk als u als expat naar het buitenland gaat. Wij bieden u graag onze hulp en expertise, zodat u goed voorbereidt op reis kunt. Daarbij bespreken we uw werksituatie en beantwoorden we uw vragen. Of u nu voor uw werkgever gaat, als au pair, voor een buitenlandse stage of als ontwikkelingsmedewerker: wij sluiten voor u de beste expat verzekering af met scherpste premie.

Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor aanvullende vragen of als er iets onverwachts gebeurt. Eén telefoontje en wij staan voor u klaar en regelen dat u ongestoord verder kunt werken.

Expat zorgverzekering of een expatverzekeringspakket

Als u in het buitenland gaat werken, bent u verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende expatverzekeringen af te sluiten. Wij voorzien u graag in advies en kunnen een expatverzekeringspakket voor u afsluiten met bijvoorbeeld SOS hulpverlening, inboedelverzekering, arbeidsongeschiktheid, e.d. Omdat wij onafhankelijk zijn, sluiten we de verzekering af die voor u het beste en meest voordelig is.

ISIS-verzekering

Speciaal voor expats die voor korte tijd naar het buitenland gaan, is er de ISIS-verzekering. Dit is een reisverzekering die geldt als uitbreiding op uw bestaande zorgverzekering in Nederland. We lichten u graag voor over de mogelijkheden.

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.