Verzekeringsadvies op maat  • Onafhankelijke verzekeringsadviseur

  • Verzekeringen met scherpe premie

  • Persoonlijke risico-inventarisatie

  • Verzekeringsadvies op maatVerzekeringsadvies op maat

Bij het afsluiten van een verzekering wilt u er zeker van zijn dat u alle risico’s hebt afgedekt. Bij Z&P advies kijken we naar uw persoonlijke situatie en gaan wij opzoek naar de verzekering die het beste bij u past. Zo weet u zeker dat u alleen verzekeringen afsluit die u nodig hebt. Door onze onafhankelijkheid krijgt u via ons de beste dekking en verzekeringen met scherpe premie.

Gratis risicoanalyse bij pakketverzekering

Als u wilt weten welke financiële risico’s u loopt, kunnen wij een risicoanalyse bij u thuis uitvoeren. U krijgt dan een overzicht van wat u kunt afdekken en welke verzekering daarbij past. Kiest u ervoor om meerdere verzekeringen via ons af te sluiten, dan kunnen wij u een voordeling verzekeringspakket aanbieden. Ook is de risicoanalyse dan geheel gratis.

Direct hulp en advies bij schade

Mocht u schade hebben, dan begeleiden wij u persoonlijk in het hele proces. Met één telefoontje zorgen wij ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig hebt. Wij regelen schade-experts en alles wat nodig is. Zo ontzorgen wij u. Dat is onze meerwaarde.

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.