Reviews

Onze zakelijke klanten vertellen u graag wat ons advies voor hen heeft betekend.

Elke ondernemer verdient een goed doordacht zakelijk advies, zodat u het beste uit uw onderneming haalt. Z&P Advies helpt u daar graag mee. Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan de reviews van onze zakelijke klanten.

Willem van der Sar

Willem van der Sar, Indigo Promotie: De meerwaarde van Z&P advies? Het informele contact gecombineerd met de kennis van zaken. Als ik bel, is er altijd tijd voor een geintje en ik praat bovendien met de specialist. Ik heb meerdere verzekeringen bij Z&P advies afgesloten. De jongens zijn elke dag met dit vak bezig en weten precies wat ik nodig heb. Ze hebben me duidelijk uitleg gegeven, waardoor ik er alle vertrouwen in heb dat alles goed geregeld is.

Tim Rodenburg

Tim Rodenburg, bouwbedrijf Rodenburg B.V.: ‘Betrouwbaar en eerlijk zijn omschrijvingen die passen bij Z&P advies. Ik kreeg te zien welke verzekeringen voor mij noodzakelijk waren, met daarbij de verschillende mogelijkheden. De ene verzekering was wat duurder, de andere inhoudelijk beter. Tot slot gaven ze mij hun advies en op basis daarvan kon ik zelf mijn keuze maken. Een prettige werkwijze. Inmiddels worden al onze verzekeringen door Z&P advies beheerd.’

Bert Hakvoort

Bert Hakvoort, Hakvoort Proessional B.V. ‘Z&P advies heeft mij enige tijd geleden geholpen bij het oplossen van een geschil. Alles werd mij uit handen genomen, waaronder de correspondentie met betrokkenen, verzekeraars en deskundigen. Dit is zeer positief verlopen en het verschil is uitstekend opgelost. De mensen van Z&P advies waren rechtdoorzee, to-the-point en kwamen hun afspraken na. Ze hebben mij het gevoel gegeven dat ze bereid zijn om voor hun klanten een stap extra te doen.’

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.