Onze dienstverlening in crisistijd

De maatregelen die genomen worden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben maatschappelijk grote gevolgen. Wij merken dat er veel vragen leven bij relaties van ons kantoor over de financiële gevolgen.

Mocht u vragen hebben over uw situatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn tenslotte uw belangenbehartiger waar het gaat om uw financiële zaken. Juist in deze moeilijke tijd zijn wij er voor u om u te helpen waar wij kunnen.

De coronacrisis leidt tot veel angst en zorgen. Wij begrijpen dat. Wij hebben dezelfde gevoelens als u. Maar op ons vakgebied, financiële dienstverlening, kunnen wij iets extra’s betekenen voor onze relaties. Hierdoor brengen we graag rust in deze onzekere tijden. We nodigen u uit om per mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kijken dan graag of wij uw vragen kunnen beantwoorden. Wij wensen u sterkte in deze bijzondere tijd en hopen dat u en wij gezond deze periode doorkomen.

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.