Verzekeringen voor zendeling

  • Begeleiding van zendeling

  • Verzekeringsadvies voor zendeling

  • ISIS-verzekering voor zendeling

Begeleiding van zendelingen: persoonlijk en op maat

Wanneer u als zendeling wordt uitgezonden door uw kerkelijke gemeente of zendingsorganisatie, is het belangrijk om uw verzekeringen goed geregeld te hebben. Als christenen is de zending belangrijk voor ons. Daarom bieden we u als zendeling graag persoonlijke en goede begeleiding. Niet alleen tijdens het proces van uitzending, maar ook als u op zending bent.

ISIS-verzekering

Speciaal voor zendelingen die voor kortere tijd op zending gaan, is er de ISIS-verzekering. Samen met u kijken we naar uw situatie om te bepalen of u een aanvullende verzekering nodig heeft.

Zorgverzekering voor zendelingen of een zendelingenpakket

De juiste verzekeringen afsluiten, is belangrijk als u op zending gaat. Een zorgverzekering afsluiten is verplicht, maar soms is het ook verstandig om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Door onze onafhankelijkheid geven we u het zorgverzekeringadvies dat het beste bij u past en het meest voordelig is. Ook adviseren we u graag over aanvullende verzekeringen voor uw zendingsland. We kunnen dan een zendelingenpakket speciaal voor u samen stellen. Hierbij kunt u denken aan SOS hulpverlening, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering, e.d.

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.