W.S. Ruitenberg

Met een complexe situatie was ik op zoek naar een goede adviseur en heb deze gevonden bij Z&P. Vanuit een echtscheiding werden twee huizen aangekocht en het oude huis met een restschuld verkocht. Er is uitstekend met ons meegedacht over de beste financieringsmogelijkheden van de restschuld. Ook toen het druk was op de hypothekenmarkt waren er de juiste connecties om de hypotheken op tijd te laten accepteren. Al met al heb ik Z&P al aan meerdere vrienden aangeraden en hebben zij daar ook al met volle tevredenheid gebruik van gemaakt.

Willem van der Sar

Willem van der Sar, Indigo Promotie: De meerwaarde van Z&P advies? Het informele contact gecombineerd met de kennis van zaken. Als ik bel, is er altijd tijd voor een geintje en ik praat bovendien met de specialist. Ik heb meerdere verzekeringen bij Z&P advies afgesloten. De jongens zijn elke dag met dit vak bezig en weten precies wat ik nodig heb. Ze hebben me duidelijk uitleg gegeven, waardoor ik er alle vertrouwen in heb dat alles goed geregeld is.

Tabitha Snoek

Als starters met een relatief laag inkomen dachten wij in eerste instantie geen huis te kunnen kopen. We zochten naar opties, ook m.b.t. huren. Maar al snel zagen we door de bomen het bos niet meer. Na een eerste gesprek met Z&P advies ging er een wereld voor ons open. Het was voor ons tóch mogelijk een huis te kopen! Z&P advies heeft ons vervolgens stap voor stap begeleid in het regelen van alle benodigde papieren en ons iedere keer uitgelegd wat ons te wachten stond. Hij heeft het voor ons mogelijk gemaakt dat wij nu een betaalbare hypotheek hebben en een prachtig huis! Pluspunten voor ons waren vooral de adviesmomenten tussendoor b.v. via de mail of telefoon. Er was vooraf transparantie over de kosten en daarom kwamen we achteraf niet voor verassingen te staan. Uiteindelijk is er na het aanschaffen van ons huis een berg werk uit handen genomen met het regelen van alle benodigde verzekeringen. We kregen helder advies, ook m.b.t. oversluiten.

Tim Rodenburg

Tim Rodenburg, bouwbedrijf Rodenburg B.V.: ‘Betrouwbaar en eerlijk zijn omschrijvingen die passen bij Z&P advies. Ik kreeg te zien welke verzekeringen voor mij noodzakelijk waren, met daarbij de verschillende mogelijkheden. De ene verzekering was wat duurder, de andere inhoudelijk beter. Tot slot gaven ze mij hun advies en op basis daarvan kon ik zelf mijn keuze maken. Een prettige werkwijze. Inmiddels worden al onze verzekeringen door Z&P advies beheerd.’

Bert Hakvoort

Bert Hakvoort, Hakvoort Proessional B.V. ‘Z&P advies heeft mij enige tijd geleden geholpen bij het oplossen van een geschil. Alles werd mij uit handen genomen, waaronder de correspondentie met betrokkenen, verzekeraars en deskundigen. Dit is zeer positief verlopen en het verschil is uitstekend opgelost. De mensen van Z&P advies waren rechtdoorzee, to-the-point en kwamen hun afspraken na. Ze hebben mij het gevoel gegeven dat ze bereid zijn om voor hun klanten een stap extra te doen.’

Bart en Coralie

Ik heb Z&P reeds aan vele vrienden aangeraden. We hebben een lang traject gehad doordat de start van de bouw werd uitgesteld. Telkens heeft de adviseur van Z&P contact opgenomen met de bank om onze offerte te verlengen alhoewel dit niet gebruikelijk was. Reeds in een eerder stadium waren we onder de indruk van het feit dat alleen de beste hypotheek voor ons de juiste hypotheek was. Eigen gewin speelt geen rol en dat was en is te zien! Ik had zeker nog enkele vragen achteraf, maar die werden telkens binnen een dag telefonisch beantwoordt!

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.