Koers-Vakanties

Waar je ook bent, hulp is altijd dichtbij

Jij bent op vakantie en je wordt ziek. Of een familielid overlijdt. Situaties waar je niet op hoopt, maar je wel rekening mee moet houden als je een reis boekt. Sluit daarom altijd een annuleringsverzekering af. Mocht je de reis annuleren voor vertrek, dan krijg je de verzekerde reissom terug. Moet je tijdens de vakantie je reis afbreken, dan krijg je de niet genoten vakantiedagen vergoed. Mocht je de reis annuleren, dan regelen wij de afhandeling hiervan. Z&P Advies verzorgt alle annuleringsverzekeringen voor Koers-Vakanties.

Wat is al voor jouw reis verzekerd: 

  • Ziektekosten
  • SOS-hulpverlening
  • Bagagedekking
  • Dekking medische kosten

Klik hier voor uitleg over de dekking van onze verzekering.

De Jeugdbond heeft voor alle buitenlandse Koers-vakanties een verzekering afgesloten die aanvullend is op de ziektekosten-, en reisverzekering van de deelnemers. De kosten in geval van grote calamiteiten, waarbij rechtshulp en/of repatriering aan de orde is, zijn door de Jeugdbond aanvullend verzekerd. Tevens zijn werkvakanties aanvullend verzekerd.

Vragen? Wij zijn je graag van dienst!

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.