Hypotheek

Wilt u het beste hypotheekadvies voor uw nieuwe huis? Wij kijken naar uw persoonlijke situatie.

Zo geven wij u het beste hypotheekadvies

Verzekeringen

Verzekeringen met een scherpe premie? Onze verzekeringsadviseur is u graag van dienst.

Meer over onafhankelijk verzekeringsadvies

Expat en zendeling

Gaat u voor uw werk of als zendeling naar het buitenland? Krijg persoonlijk verzekeringsadvies.

Lees meer over expats en zendelingen

Kunt u uw droomhuis betalen? Kom op 4 of 5 april vrijblijvend langs voor meer informatie over uw hypotheek.

Gratis antwoord op uw vragen:

 • Wat kan ik lenen?
 • Ik heb al een eigen woning.
  Welke mogelijkheden heb ik dan?
 • Ik ben ZZP’er.
  Welke mogelijkheden heb ik dan?

 

Waarom kiezen voor Z&P Advies?

 • Eerste adviesgesprek kosteloos
 • Scherp tarief
 • Persoonlijk en onafhankelijk
 • Advies op maat


Inloopavond 4 en 5 april


Tijd: 19.00 tot 21.30 uur

Of maak een afspraak

Zaterdag 7 april 2018 is het Open Huizen Dag. Wanneer u huizen gaat kijken, is een van de belangrijkste vragen of u de woning kan betalen. Daarom organiseert Z&P Advies op 4 en 5 april inloopavonden. Op deze inloopavonden kunnen wij inzicht geven in uw mogelijkheden.

Afsluiten hypotheek
Bij het afsluiten van een hypotheek spelen veel factoren een rol. Hoe zit het met een hypotheek als u zzp’er bent, uw partner een of meer tijdelijke banen heeft, ouders het huis mee willen financieren, u een studieschuld hebt of bijna met pensioen gaat? En wat moet u doen met uw hypotheek als de relatie strandt? En wat bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid? Een hypotheekadviseur kan zulke vragen beantwoorden. Ook kan hij informatie geven over de (voortdurend veranderende) regelgeving. Blijft de hypotheekrenteaftrek nu wel of niet bestaan en wat betekent dat voor de maandelijkse lasten?

Goed advies
De toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarschuwde onlangs dat hypotheekverstrekkers geen reclame mogen maken voor de snelheid waarmee een hypotheek kan worden geregeld. En terecht. Want er zijn veel factoren die bepalend zijn voor het afsluiten van een goede hypotheek. En de keuzes die u nu maakt, zijn bepalend voor uw financiële toekomst. Laat uw daarom goed adviseren. Wij zijn u graag van dienst.

Inloopavond
Op de inloopavonden kunnen wij u de nodige vragen beantwoorden, zodat u weet wat uw mogelijkheden zijn als u zaterdag 7 april woningen gaat kijken. In een adviesgesprek kunnen we daarna kijken naar de wensen die u heeft en welke hypotheek daar het beste bij past. Bent u niet in de gelegenheid naar de inloopavonden te komen? Dan maken we graag een afspraak.

Remco Zetzema

Erkend MKB adviseur

Als christen en mens met verantwoordelijkheidsbesef vind ik dat iedereen de principiële plicht heeft om voor zichzelf en voor anderen te zorgen.

Jan Willem van de Poppe

Hypothecair planner

Een gedegen financieel plan vind ik belangrijk als financieel adviseur, zodat u de vruchten blijft plukken van een goede hypotheek.

Van het concert des levens krijgt niemand een program. Vanaf het eerste uur stond vast wat in je leven kwam. De partituur van het concert is aan geen mens bekend. De lijnen naar het slotakkoord weet slechts De Dirigent

U dirigeert, Z&P adviseert

Zo zit een onafhankelijk en eerlijk advies in elkaar

Of het nu gaat om het afsluiten van een nieuwe verzekering of het tegen het licht houden van uw huidige verzekeringspakket, bij Z&P krijgt u altijd een persoonlijk en onafhankelijk advies op maat. Benieuwd hoe een goed advies in elkaar zit? Kijk dan naar de video.

Persoonlijke adviezen van Z&P in de praktijk

Bij elke levensfase past een ander advies. Z&P helpt u met een advies toegespitst op elk moment van uw leven. Onze klanten vertellen u graag wat ons advies voor hen heeft betekend.

W.S. Ruitenberg

Met een complexe situatie was ik op zoek naar een goede adviseur en heb deze gevonden bij Z&P.

» Lees hele review

Willem van der Sar

De meerwaarde van Z&P advies? Het informele contact gecombineerd met de kennis van zaken.

» Lees hele review

Tabitha Snoek

Na een eerste gesprek met Z&P advies ging er een wereld voor ons open. Het was voor ons tóch mogelijk een huis te kopen!

» Lees hele review

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.