koers

  • Erkend hypotheekadviseur

  • Gratis kennismakingsgesprek

  • Onafhankelijk hypotheekadvies

  • Overzichtelijke schriftelijke rapportage

Een passende en persoonlijke hypotheek voor uw woning

U hebt uw droomhuis gevonden. Nu de financiering nog. U zoekt een hypotheekadviseur die helder uitlegt, de juiste vragen stelt en die ervoor zorgt dat u een persoonlijke en passende hypotheek krijgt. Als erkend hypothecair adviseur geven wij u een onafhankelijk en eerlijk hypotheekadvies. Wij zijn transparant over de kosten, zodat u weet waar u voor betaalt.

Onafhankelijke hypotheekadviseur met een scherp tarief

Wij geloven in persoonlijk contact en eerlijke adviezen. Elke situatie is anders en verdient het beste hypotheekadvies. Daarom gaan we graag met u rond de tafel zitten. Tijdens een aantal gesprekken luisteren we goed naar uw wensen, beantwoorden we uw vragen en kijken naar uw mogelijkheden. Hebt u een flexibel arbeidsinkomen of een tijdelijke contract? Kunt u een hypotheek krijgen als ZZP’er? Hoe zit het met een schenking?

Een huis kopen: wat kunt u verwachten?

Samen met u nemen we alle opties door, zodat u weet wat u kunt verwachten voor u overgaat op de koop van een huis. We berekenen uw maandlasten, maximale hypotheek en kijken naar de hypotheekrente die voor u het meest voordelig is. Wij zorgen ervoor dat u de best passende hypotheek krijgt. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Zonder verrassingen achteraf.

Tweede hypotheek

Bij het afsluiten van een nieuwe of een tweede hypotheek geven wij u graag advies. We voorzien u van informatie, geven aan welke informatie er nodig is en berekenen of u in aanmerking komt voor een tweede hypotheek. Daarbij nemen we ook eventuele voordelen mee. Zo kan de hypotheekrente van een tweede hypotheek fiscaal aftrekbaar zijn als u kunt aantonen dat het geld wordt gebruikt voor het verbeteren van uw woning.

Uw hypotheek bij echtscheiding

Als u gaat scheiden, moet u veel zaken regelen. Ook over uw huis moet u een beslissing nemen en weten wat de financiële gevolgen zijn. Wat betekent uw scheiding voor uw hypotheek? Wie is er hoofdelijk aansprakelijk? Wij willen u graag helpen door u inzicht te geven in de financiële mogelijkheden die u hebt, nu en na uw scheiding.

Wilt u ook een persoonlijk advies op maat zonder verrassingen?

In een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.